DE KERSENTUIN

auteur: Anton Tsjechov
regisseur: Achiel Van Malderen

Een weduwe keert terug uit Parijs naar haar ouderlijk huis in Rusland: een landgoed dat in de wijde omtrek bekendheid geniet om zijn oude kersentuin. Haar terugkeer is beladen. Enkele jaren eerder vertrok ze naar het buitenland, nadat haar man zich had dood gedronken en haar zoontje was gestorven. Ze heeft echter schulden. Daardoor dreigt de kersentuin enkele dagen na haar terugkeer openbaar te worden verkocht…

De Kersentuin is het laatste stuk van Tsjechov. Volgens de auteur een komedie. De vraag of dit stuk nu al of niet een komedie is, houdt al generaties theatermakers bezig. Regisseur Achiel Van Malderen gaat in ieder geval een eind mee met Tsjechov…

acteurs: Annemie De Smet, Jan Lissens, Dirk Lissens, Kim Matthys, Lieke De Batselier, Ben Lissens, Seppe De Batselier, Mark Pissens, San Cooreman, Marie Verstraeten, Marc Leboeuf en Renaat Moeyersoon

speeldata:

  • zaterdag 23 januari 2016
  • maandag 25 januari 2016
  • vrijdag 29 januari 2016
  • zaterdag 30 januari 2016
  • zondag 31 januari 2016
  • vrijdag 5 februari 2016
  • zaterdag 6 februari 2016