SOEP

auteur: Eric De Volder
regie: Frank Hofmans

Soepmarchand Armand is een autoritaire, wansmakelijke huisvader. Zijn vrouw, zoon en dochter eten de soep zo heet als Armand ze door de meid laat uitscheppen. Behalve de bomma. Zij slikt niet langer alles.

SOEP is een beeldend ritueel van de afrekening binnen een verscheurd gezin. Een ritueel dat uitgevoerd wordt in een aantal geladen familiale sleutelscènes waarin de dode gezinsleden elk hun verhaal komen doen met de nodige dosis humor. Want met de miserie van de mens mag al eens gelachen worden…

acteurs: Geert Van Den Berghe, Filip Van Ransbeke, Greet Aelbrecht, Hilde Biesemans, Ulrike De Visscher en Geertje Corthals

speeldata:

  • zaterdag 14 november 2015
  • maandag 16 november 2015
  • vrijdag 20 november 2015
  • zaterdag 21 november 2015
  • zondag 22 november 2015
  • vrijdag 27 november 2015
  • zaterdag 28 november 2015