DE KREUPELE VAN INISHMAAN (MISMOKT)

tragikomedie van Martin McDonagh

regie: Yves De Pauw

De Kreupele Van Inishmaan (MISMOKT) is een meedogenloos rauw en onweerstaanbaar komisch portret over een kleine, geïsoleerde dorpsgemeenschap. Over de hoop op een beter leven, op een toekomst. Over weg willen, maar niet kunnen…

Johny, de wandelende gazet van Lebbeek, kondigt het als volgt aan: Gielegans van Olliewoed California USA Amerika komme ze nor ier. Gielegans van daur nor ier, Lebbeek, en waurom vraugda af? Awel ik zal alen zeggen waurom: om nen bewegende film te mauken die mier gaut kosten as e miljoen dollar en die over gieël de weireld gaut getoent werren en die gaut gaun over ’t leiven gelèk damme wauëlen dadier leiven en die van iederieën da gekozen werd om erin mee te spelen ne star zal mauëken, die tein meemag naur Olliewoed en die tein van zè leiven nimier zal moeten weirken.

acteurs: Roel Van Ransbeke, Martine Dalemans, Hilde Biesemans, Mark Pissens, Geert Van Den Berghe, Karl Gilis, Tijs Lissens, Ulrike De Visscher en Emmy Van Damme

speeldata:

  • zaterdag 15 november 2014
  • maandag 17 november 2014
  • vrijdag 21 november 2014
  • zaterdag 22 november 2014
  • zondag 23 november 2014
  • vrijdag 28 november 2014
  • zaterdag 29 november 2014