MIXICO IMPOSSIBLE

auteur: De Kakkewieten
regie en bewerking: Dirk Lissens

De geschiedenis van Charlotte van België is een opeenvolging van persoonlijke drama’s tegen de achtergrond van een land in revolutie. Als jong prinsesje huwde ze de ietwat zonderlinge broer van de keizer van het Habsburgse rijk. Toen ze de kroon van Mexico aangeboden kreeg, stortte het koppel zich halsoverkop in een avontuur dat al vrij vlug in een nachtmerrie eindigde.

In Mixico Impossible wordt dit tragisch verhaal een absurde en tragikomische show vol woordspelingen, dubbele bodems en situatiehumor.

acteurs: Jolien Contryn, Tijs Lissens, Peter Biesemans, Mark Pissens, Seppe De Batselier, Lieke De Batselier, Koen Spruyt, Kim Matthijs, Robbe Buggenhout, Jolien Lissens, Ben Lissens, Jasper Dierick, Karl Gilis en Marc Leboeuf.

speeldata:

  • zaterdag 16 november 2013
  • maandag 18 november 2013
  • vrijdag 22 november 2013
  • zaterdag 23 november 2013
  • zondag 24 november 2013
  • vrijdag 29 november 2013
  • zaterdag 30 november 2013