ALMOST, MAINE

auteur: John Cariani
regie: Joke Devynck

Welkom in Almost Maine, een stadje zo ver in het noorden dat het bijna niet bestaat. Op een avond in de winter, terwijl duizenden sterren schitteren en het noorderlicht de sneeuw inkleurt, beleven de bewoners de liefde op de vreemdste manieren. Harten worden gebroken en gelijmd… Althans bijna. Almost…

Almost, Maine is een verzameling van toneelstukjes over liefde en verlies. Ontroerende pareltjes gespekt met fijne humor, waarbij een kleine toevalligheid, een willekeurige ontmoeting of het juiste woord op het juiste moment een wereld van verschil kan maken.

Acteurs: Greet Aelbrecht, Anne Carpentier, Pascal Carpentier, Geertje Corthals, Annemie De Smet, Jasper Dierick, Thierry Mannaert, Mark Pissens, Midas Van Belle, Kevin Van Damme, Annelien Van Kerckhove, Jirka Van Lembergen en Jente Van Pelt.

Speeldata:

  • zaterdag 27 april 2024
  • maandag 29 april 2024
  • vrijdag 3 mei 2024
  • zaterdag 4 mei 2024
  • woensdag 8 mei 2024
  • vrijdag 10 mei 2024
  • zaterdag 11 mei 2024

Telkens om 20.15 u.

reserveer nu!