Het Wij-abonnement is terug

Tijdens de coronaperiode vervingen we ons abonnementensysteem tijdelijk door onze toneelkaarten De Minne. Wie door quarantaine of ziekte een voorstelling moest overslaan, verloor zo zijn voordeel niet. Nu we erdoor lijken te zijn, keren we terug naar ons vertrouwde abonnement.

Met een Wij-abonnement kan je naar onze drie producties komen kijken voor amper 24 euro. Je betaalt dus slechts 8 euro per voorstelling in plaats van 12 euro. De jeugdproductie krijg je er gratis bovenop.

Overtuigd? Schrijf dan 24 euro (per persoon) over op rekening BE76 0011 8935 5695 van Toneelkring Wij vzw met mededeling ‘abonnement 2023-24’. In de loop van september valt je abonnement in je brievenbus.

Heb je nog een Toneelkaart De Minne die niet volledig opgebruikt is? Geen probleem! Ook deze kaart blijft geldig. Je kan ze zelf gebruiken of je kan ze doorgeven aan iemand anders.