GOD

auteur: Woody Allen
regie: Rubben Smits

‘God’ gaat over twee oude Grieken die er niet in slagen een passend einde te bedenken voor een theaterstuk dat bijna in première gaat. Het publiek kijkt naar een toneelstuk waarin een toneelstuk in elkaar wordt geflanst en wordt daar op de een of andere manier bij betrokken. Elk soort einde roept weer nieuwe vragen op. Zijn de acteurs bedacht door de schrijver, of kunnen ze hun lot in eigen hand nemen? Als God niet bestaat, wie heeft dan de mensheid geschapen? Wat is de vraag die bij het antwoord hoort? Is vrijheid chaos?

acteurs: Mark Pissens, Geert Van Den Berghe, Jolien Lissens, Bab Willems, Jente Van Pelt, Kevin Van Damme, Thierry Mannaert, Jirka Van Lembergen, Greet Aelbrecht, Carlo Bocchi en Carine Beeckman

Speeldata:

  • zaterdag 22 april 2023
  • maandag 24 april 2023
  • vrijdag 28 april 2023
  • zaterdag 29 april 2023
  • zondag 30 april 2023
  • vrijdag 5 mei 2023
  • zaterdag 6 mei 2023

Telkens om 20.15 u.

Je kan hier reserveren.