Pedierekes Fong gink onlaain

In tijden van corona vraagt een kermisweekend om een portie creativiteit. Zo gezegd, zo gedaan. As Pedierekes Fong ni no De Minne mag kommen, tein komt em toch gewoeën bè aa in de livink, zeker! Niet minder dan 21 ploegen streden om de eer in onze Lebbeekse quiz terwijl ze genoten van een heerlijke tapasplank van Kwaliteitsslagerij Saerens. Onze presentatoren Johny en Marina deden waar ze goed in zijn: ‘t kot op zijn kop zetten. The Wolfpack met burgemeester Raf De Wolf in de rangen ging aan de haal met het goud. Op de hielen gevolgd door Met 1 oog op de Champions League finale, de ploeg van schepen Mike Torck. Zeg nu nog eens dat onze lokale politiekers niet voor hun gemeente leven! Dat De Lustige Stappers het podium afsluiten kan geen toeval zijn. Dei stroutladoïenen kommen overal en emmen alles goeërd en gezien! Dat het plezant was. En vooral: dat we hopen iedereen snel weer terug te zien in De Minne. Alle deelnemers kregen alvast gratis drankbongskes om zodra het kan de daad bij het woord te voegen.