Het doek valt over ons seizoen 2020-2021

We kunnen niet langer naast de snel stijgende coronacurves kijken. Ook de nieuwe overheidsmaatregelen voor het amateurtoneel maken dat een definitieve beslissing zich opdringt. Toneelkring Wij laat het doek vallen over het seizoen 2020-2021. Deze beslissing doet ons pijn, maar we zijn ervan overtuigd dat het we hiermee bijdragen aan het algemeen belang.

Onze producties 4 x Dario Fo (november 2020), Wie is bang? (januari 2021) en Het Bezoek (april 2021) worden dus afgelast.

Reserveerde je al voor 4 x Dario (de monologen), dan contacteren we je de komende dagen persoonlijk.

Heb je een abonnement gekocht? Dan kan je dit probleemloos meenemen naar het volgende seizoen (2021-2022). Je moet zelf niets meer doen, je abonnement blijft geldig. Krijg je toch liever je geld terug, mail dan naar abonnementen@toneelkringwij.be met vermelding ‘abonnement terugstorten’.

De Minne is leeg zonder jullie, ons trouwe publiek. En dat zal helaas nog een tijdje zo blijven… Zodra het veilig kan, verwelkomen wij jullie echter opnieuw met open armen. Blijf gezond!