FRANKENSTEIN OF HET GEHEIM VAN SMRNTWSK

auteur: Hugo Mathyssen
regie: Helena Janssen en Ben Lissens

Onze 13 tot 15-jarigen brengen het bekende Frankenstein-verhaal in de absurde, kolderieke versie van Hugo Matthysen.

Viktor Frankenstein, doctor in de kunstgeschiedenis, reist naar het Slavische Smrntwsk waar hij een kasteel erfde. Smrntwsk is een achterlijk boerengat waar buiten de Jaarlijkse Week van de Middenstand niks te beleven valt. Bovendien is het kasteel een vervallen ruïne en geld om het op te knappen is er niet. Gelukkig vindt Frankensteins knecht Kneut in de archieven van het kasteel een wetenschappelijk werk van Frankensteins overgrootoom, met als veelzeggende titel “Hoe maak ik een fatsoenlijk en hardwerkend mens?”

acteurs: Emma, Karsten, Kato, Lyon, Mila, Nils, Nora, Pilar, Saar en Stinne

speeldata:
vrijdag 15 oktober 2021 om 19.30 uur
zaterdag 16 oktober 2021 om 19.30 uur
zondag 17 oktober 2021 om 14.00 uur