DIPLODOCUS DEKS

auteur: Tom Lanoy
regie: Rubben Smits

Een idyllisch dorpje in Belgiƫ. De dorpsgemeenschap is in rep en roer. Aanleiding is de vondst van de kaak van een Diplodocus (een prehistorische planteneter) door amateur-archeoloog Deks. Veroorzaker van de heisa is een projectontwikkelaar die naar zijn dorp terugkeert om er een Dino-pretpark van wereldformaat neer te poten. De plannen van deze visionair zetten de relaties tussen de dorpsgenoten op scherp. Stap voor stap keren we terug in de tijd en ontdekken we hoe het zo ver is kunnen komen.

acteurs: Jente Van Pelt, Siebe Boone, Claire Moortgat, Jan Lissens, Geertje Corthals, Pascal Carpentier, Anne Carpentier, Jozef Vermoesen en Patrick Mertens

speeldata:

  • zaterdag 1 februari 2020
  • maandag 3 februari 2020
  • vrijdag 7 februari 2020
  • zondag 9 februari 2020
  • donderdag 13 februari 2020
  • vrijdag 14 februari 2020
  • zaterdag 15 februari 2020