Food Chain

auteur: Nicky Silver
regie: Inge Van Erum

Amanda probeert te achterhalen waarom haar man Ford al meer dan een week niet is thuisgekomen. In haar wanhoop belt ze een hulplijn, waar ze een dominante Bea aan de telefoon krijgt. Diezelfde nacht wacht Serge op zijn nieuwe geliefde, terwijl de vraatzuchtige Otto hem probeert terug te winnen.

Food Chain is een vlijmscherpe komedie waarin mensen met obsessies en frustraties naast elkaar praten. Het is een botsing tussen het schoonheidsideaal en vraatzucht. Of de figuren uit Food Chain nu vette varkens zijn of magere soepkippen, ze staan allen bol van eenzaamheid en onbevredigde verlangens.

acteurs: Isabelle Duquenne, San Cooreman, Sven Van Den Bossche, Karl Gillis en Jan Bosman

speeldata:

  • zaterdag 2 februari 2019   volzet!
  • maandag 4 februari 2019   volzet!
  • vrijdag 8 februari 2019    volzet!
  • zaterdag 9 februari 2019    volzet!
  • zondag 10 februari 2019    volzet!
  • vrijdag 15 februari 2019   volzet!
  • zaterdag 16 februari 2019    volzet!

De voorstellingen beginnen telkens om 20.15 uur.

Reacties zijn gesloten.