Wij zijn klaar voor het nieuwe seizoen

Dit seizoen mogen jullie vijf producties van ons verwachten. Vijf!? Jawel! Jeugdtoneelkring Wij schiet in september stevig uit de startblokken met ‘Het boek en de vier stenen’ en ‘Ruis op de zender’. Jente Van Pelt, Marie Verstraeten, Seppe De Batselier, Ben Lissens en Kim Matthijs tekenen voor de regie. In november brengen wij ‘Coiffure Jean-Paul’ op de planken. Een vrije bewerking van ‘Steel Magnolia’s’ door regisseur Danny Cobbaut. Een stuk vol humor, sappige dialogen en diepmenselijke gevoelens. In februari 2019 regisseert Inge Van Erum de zwarte komedie ‘Food Chain’. Vijf personages hebben elk hun eigen problemen en lijken niet erg tevreden met hun zelfbeeld. Of juist wel? In april 2019 brengen wij de klassieker ‘Een vloog over het Koekoesnest’, een psychologische tragedie in een regie van Renaat Moeyersoon. Op vaak hilarische manier gaat Mc Murphy de strijd aan met psychiatrisch hoofdverpleegkundige Ratched.

Reacties zijn gesloten.