DE INDRINGER

auteur: Alan Ayckbourn
regie en bewerking: Frank Hofmans

Naar aanleiding van het dubbele jubileum van Toneelkring Wij, probeert onze kring voor de eerste keer een musical op de planken te brengen. De keuze viel op ‘De Bedelaarsopera’, van John Gay. Toneelkring Wij doet een beroep op een buitenstaander voor een kleine rol. Maar deze ‘indringer’ blijkt niet alleen zangtalent te hebben. We volgen de voorbereidingen, met uiteraard de nodige intriges, vanaf de première.

acteurs: Andy Peelman, Mark Pissens, René Bertrand, Greet Aelbrecht, Joke De Schrijver, Hilde Biesemans, Marc Leboeuf, Annelies Moeyersoon, Ben Lissens, Marie Verstraeten, Jan Bosman, Helena Janssen, Renaat Moeyersoon en Eddy Aelbrecht.

speeldata:

  • zaterdag 20 januari 2018
  • maandag 22 januari 2018
  • vrijdag 26 januari 2018
  • zaterdag 27 januari 2018
  • zondag 28 januari 2018
  • donderdag 1 februari 2018
  • vrijdag 2 februari 2018
  • zaterdag 3 februari 2018