HET DAGBOEK VAN ANNE FRANK

auteur: Goodrich en Hackett
regie: Renaat Moeyersoon

Vanaf 6 juli 1942 zit de Joodse familie Frank ondergedoken in het achterhuis. Later krijgen ze het gezelschap van de familie Van Daan en van de tandarts Dussel. Meer dan twee jaar lang schrijft Anne in haar dagboek. In een omgeving van angst en spanningen, laat ze tot in detail zien wat ze denkt, voelt en meemaakt. Al schrijvend ontwikkelt ze bovendien haar idee├źn over de wereld, het geloof en de natuur die ze zo mist.

acteurs: Lieke De Batselier speelt Anne Frank. Dirk De Cock en Emmy Van Damme spelen net als 31 jaar geleden vader en moeder Frank. Dirk Lissens, 31 jaar geleden Peter Van Daan, kruipt nu in de rol van vader Van Daan. Verder bestaat de cast uit Anne Carpentier (Margot), Geertje Corthals (mevrouw Van Daan), Tijs Lissens (Peter Van Daan), Carlo Bocchi (meneer Dussel), Jolien Contryn (Miep) en Jozef Vermoesen (meneer Kleiman).

speeldata:

  • zaterdag 18 november 2017
  • maandag 20 november 2017
  • vrijdag 24 november 2017
  • zaterdag 25 november 2017
  • zondag 26 november 2017
  • vrijdag 1 december 2017
  • zaterdag 2 december 2017
  • vrijdag 8 december 2017
  • zaterdag 9 december 2017