VUUR IN DE SNEEUW

auteur: Sam Shepard
regie: Dirk Lissens

Ergens in een godvergeten uithoek van Amerika brengt het uit de hand gelopen huwelijk tussen Beth en Jake twee ontwrichte families bij elkaar. Wat volgt is een onbeschaamde explosie van opgekropte onderhuidse spanningen en onderdrukte emoties.

Vuur in de sneeuw gaat over passie. Over de passie tussen Jake en Beth, de passie waarmee familiebanden worden beschermd, de passie voor het vaderland. Maar de passie, het vuur in dit stuk, verwarmt zelden. Het verbrandt, verteert en verschroeit de relaties.

acteurs: Joke Quinart, Stijn Lissens, Jan Lissens, Hilde Biesemans, Geertje Corthals, Geert Van Den Berghe, Ruben Meert en Annelies Moeyersoon

speeldata:

  • zaterdag 28 januari 2017
  • maandag 30 januari 2017
  • vrijdag 3 februari 2017
  • zaterdag 4 februari 2017
  • donderdag 9 februari 2017
  • vrijdag 10 februarij 2017
  • zaterdag 11 februari 2017