HET HUIS VAN BERNARDA ALBA

auteur: Federico Garcia Lorca
regie: Frank Hofmans

Na de dood van haar man verplicht Bernarda haar vijf ongetrouwde dochters tot een rouwperiode van acht jaar. Vanaf nu moeten de meisjes binnen blijven en hun maagdelijkheid, hun eer en de goede naam van de familie bewaken.

De drukkende hitte, kuise obsessies en fatale verveling doen de meisjes echter hunkeren naar een eigen leven, naar vrijheid en vooral naar passionele liefde. Als er plots een foto van een knappe jongeman opduikt, eisen de onderdrukte seksuele verlangens hun tol.

acteurs: Joke De Schrijver, Joke Quinart, Karolien Van Der Borght, Annelies Moeyersoon, Joke De Saedeleir, Lieke De Batselier, Kim Matthys, Anne Carpentier en Karlijn Van Malder

speeldata:

  • zaterdag 25 april 2015
  • maandag 27 april 2015
  • donderdag 30 april 2015
  • vrijdag 1 mei 2015
  • zaterdag 2 mei 201
  • vrijdag 8 mei 2015
  • zaterdag 9 mei 2015