DE BRUILOFT

komedie van Bertolt Brecht

regie en bewerking: Benny Ceuppens

Layla en Alain zijn getrouwd! Ze hebben familie en vrienden uitgenodigd om samen de bruiloft te vieren. Bruid en bruidegom zijn apetrots op de zelfgemaakte meubelen en de inrichting van hun nieuwe huis. Ze stellen dan ook alles in het werk om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken en trakteren de genodigden op een feestelijke maaltijd. Wanneer de drank begint te vloeien, komen echter al snel onderdrukte frustraties en opgekropte verlangens naar boven…

acteurs: Anne Carpentier, Jan Jacob, Marc Leboeuf, Emmy Van Damme, Annemie De Smet, Stijn Lissens, Bab Willems, Annelien Van Kerckhove, Geert Van Den Berghe en Kim Matthys.

speeldata:

  • zaterdag 26 april 2014
  • maandag 28 april 2014
  • woensdag 30 april 2014
  • vrijdag 2 mei 2014
  • zaterdag 3 mei 2014
  • vrijdag 9 mei 2014
  • zaterdag 10 mei 2014