Wij zijn klaar voor het nieuwe seizoen!

Ook dit seizoen mogen jullie opnieuw drie heel uiteenlopende producties van ons verwachten. Naar aanleiding van onzen dobelle zjubbelee – 25 jaar Teater De Minne en 50 jaar Toneelkring Wij – hernemen wij in november 2017 op vraag van ons publiek Het Dagboek van Anne Frank. Renaat Moeyersoon regisseert. Een deel van de oorspronkelijke cast staat in deze herneming opnieuw op de planken. Als tweede productie staat in januari 2018 De Indringer op ons programma, een komedie van Alan Ayckbourn, geregisseerd door Frank Hofmans. Of hoe we bij Toneelkring Wij eindelijk de voorbereidingen van onze langverwachte en veelbesproken musical aanvangen… Tot slot brengen wij in april 2018 De Bitterzoet, een satanisch gruwelsprookje van Dennis Potter, in een regie van Benny D’Haeseleer.

Reacties zijn gesloten.